d_A_r_K_n_E_e_S__E-y-E-s Moderatör
| Konu: barış'da yaşasaydı onlar gibi olucaktı Cuma Tem. 20, 2007 10:33 pm | |
| cem karaca;bir gün belki hayattan link http://www.freemp3depot.com/cem_karaca-bir_gun_belki_hayattan-252.html şarkı sözü; Resimdeki Gözyaşları
Birgün belki hayattan, Geçmişteki günlerden Bir teselli ararsın, Bak o zaman resmime, Gör o akan yaşları.
Benden sana son kalan, Bir küçük resim şimdi, Cevap veremez ama, Ağlar yalnızlığıma.
Ve işte arda kalan Bir avuç resim şimdi, Koyup da bir başıma, Bırakıp gittin sen beni.
Sen yalnız değilsin, Biliyorum, nerdesin. Bu üzerdi beni, Yaşasaydım ve görseydim. erkin koray;öyle bi geçer zaman ki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki
Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki
Günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde Yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde
Kara yazı yazıldı sanma insanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zamnki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki
Bir cevap buldun mu sorulara yiğitlik de var yine serde Nasıl gaddar seneler geçiyor durduğu yerde
Sana kara yazıldı insanın da kaderi böyle Öyle bir geçer zamnki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zaman ki
O nedir seni kızdıran memnun edeceği yerde Bak bir garip diyorki nerde o yarim nerde
Anılara kapılıp kanma dünyanında düzeni böyle Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki
Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki şarkısını www.muzik1.com dan bulabilirsiniz... ve daha sayamadığım bir çok isim var sizlerle sadece2 önemli şahsiyeti paylaştım... bildiğimiz bilmediğimiz bu tür sanatçıların hepsini SAYGIYLA ANIYORUZ!! | |
|
çArşı_alimert Yönetici
| Konu: Geri: barış'da yaşasaydı onlar gibi olucaktı C.tesi Tem. 21, 2007 12:27 pm | |
| ah be barış abi çok özlüyorus seni
gittiğin yerden yertut BARIŞ bizlere herberaber gelicez BEŞİKTAŞı izlemeye | |
|