Kalli'nin Arda'yı nöbetçi 10 numara olarak düşünmesi, taraftarın tepkisini çekerken, genç yıldız iddialı konuştu:
24.07.2007
‘Pes etmeyeceğim’
Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp’ın, Arda Turan’ı Lincoln’ün yedeği olarak hazırladığını, önceki gün okuyucularımıza duyurmuştuk. Genç yıldız, hocasının her türlü kararına saygı duyacağını belirterek, “Elbette hiçbir futbolcu yedek kalmak istemez. Ama pes etmeye niyetim yok. Bu forma bana daha önce de hediye edilmedi ki; savaşarak kazandım. Yine kazanırım. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Ben de çok çalışacağım” diye konuştu.
‘İntihar demek...’
Taraftar ise Feldkamp’ın bu düşüncesine tepki gösterdi. FANATİK’in internet sitesinde görüşlerini bildiren Sarı-Kırmızılılar, Arda’yı kulübede değil, sahada görmek istediklerini kaydetti. Genç yeteneğin, Lincoln ile birlikte rakiplerinin korkulu rüyası olacağına inanan futbolseverler, “Yaptığı bir hatadan dolayı kızağa çekilmesi, hem Arda hem de A Milli Takım adına yazık olur. Arda’yı yedek bırakmak, intihar etmek demektir” yönünde ifadeler kullandı.